Rólunk

Két évtizede vagyunk jelen Magyarországon partnerünkkel a Siemens Zrt-vel mint méréstechnikai cég. Fő profilunk hő- és vízmérés, azon belül is elsősorban a lakosság részére készítünk fűtési költségosztást.

A kis létszámú ütőképes „csapatunk” alapvetően két részre oszlik: a technikai részlegünk foglalkozik a megfelelő technikai berendezések felszerelésével, karbantartásával, valamint leolvasásával. Az adminisztratív részlegünk pedig az adatok feldolgozásával és kiértéklésével. 

A méréstechnikában precíz számokkal dolgozunk. Az adatok feldolgozásában a költségosztásnál a törvényalkotó az igazságosabb és reálisabb számlakészítéshez 2011-ben hozott egy rendeletet, melyet minden esetben szem előtt tartunk.

Természetesen egy ház közössége a helyi adottságokat szeretné érvényesíteni sok esetben, melyhez mi a törvényi kereteken belül minden esetben szívesen alkalmazkodunk. Jelszónk: az igazságosság és a realitás. Mi a megbízóink érdekeit képviseljük minden esetben, és próbálunk sok éves tapasztalatunkkal az ügyfeleink hasznos „társa” lenni.

Új tevékenységünk a víz újrahasznosítás, amelyről részletesen itt olvashat.